Greenworld Make The World Green Professional Palants Producer & Exporter!
  • ad_main_banner

Tala Fou

Saili le lalolagi o laau pepe ma Foshan Green World Nursery Co., Ltd.

Fa'afeiloa'i i le lalolagi lauolaola ma le olaola o fale tausi ma'i,Foshan Green World Nursery Co., Ltd.o se fa'ailoga o le tulaga lelei i le alamanuia. O lo'o i ai i le kamupani se fale'ele'ele fa'aonaponei e aofia ai se vaega o 30,000 sikuea mita ma maua ai le silia ma le 1,000,000 fatu laau i tausaga taitasi. O loʻo tuuto atu i le faʻaleleia o ituaiga eseese o laʻau ma tuʻuina atu le sili atu i le 100 ituaiga e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata faʻatau i le lalolagi.

 Foshan Green World Nursery Co., Ltd. na fa'atūina i le 2006 ma ua fa'alauteleina pea lana pisinisi. O lo'o pulea nei fa'ato'aga e tolu ma le aofa'iga o fa'ato'aga e silia ma le 205 heta. O le tautinoga a le kamupani i le tulaga lelei ma le eseesega o loʻo faʻaalia i lona lautele lauteleituaiga laau, lea e aofia ai crape myrtle ma fugalaau lanu eseese ma foliga, laau talafeagai mo tau toafa ma siosiomaga vevela, matafaga ma semi-togatogo, hardy evergreens, cycads revoluta, laau pama, laau bonsai, ma totonu ma laau teuteu.

 

Strelitzia Nicolai (7)

 O le tuliloaina o le tulaga lelei ma le naunau mo le faafaileleina o le ola o laau, o agaga autu ia o Foshan Green World Nursery Co., Ltd. O le misiona a le kamupani e le na o le totoina o laau; e uiga i le atiina ae o se talisapaia loloto mo le matagofie ma le eseesega o le natura. O le taulaʻi atu i atinaʻe gafataulimaina ma le siosiomaga, Foshan Green World Nursery Co., Ltd. e le gata o se tuʻuina atu o laʻau matagofie, ae o se tausimea foʻi o le lalolagi masani.

 O le tautinoga a le kamupani i le faʻafouina ma le alualu i luma o loʻo faʻaalia i totonu o ona fale faʻaonaponei faʻaonaponei, lea e mafai ona faʻatupuina ituaiga eseese o laʻau i lalo o tulaga sili ona lelei. O lenei tu'ufa'atasiga i le fa'atekonolosi fa'atekonolosi e fa'amautinoa ai e maua e tagata fa'atau la'au sili ona lelei, tausia lelei ma sauni e fa'aolaola i si'osi'omaga eseese.

 Foshan Green World Nursery Co., Ltd.O le o'o atu i le lalolagi atoa o se molimau lea i lona manuia, ma ona ituaiga laau eseese ua auina atu i fafo i le silia ma le 120 atunuu. O lenei lautele lautele e mafai ai e le kamupani ona faʻasoa lona naunau mo le faʻatoʻaga ma tagata faʻatau i le lalolagi atoa, faʻatamaoaigaina laufanua ma aumaia le matagofie o le natura i tulimanu uma o le kelope.

 O lo'o naunau le kamupani i le fa'amalieina o mana'oga o ana tagata fa'atau, lea o lo'o fa'aalia i ituaiga eseese o la'au. Pe o lanu felanulanuaʻi o laumei laumei, le maufetuunaʻi o laʻau o le tau o le toafa, le toʻafilemu o laʻau i le sami ma semi-togatogo, poʻo le matagofie o bonsai ma laau teuteu, Foshan Green World Nursery Co., Ltd. e ofoina atu se filifiliga atoatoa e feiloai ai. ou mana'oga. Le tele o mea e fiafia i ai ma siosiomaga.

/tafatafa-ma-semi-togatogo/

 E le gata i lea, o le poto masani a le kamupani i le fausiaina o laau matala ma cycads e faʻaalia ai lana tautinoga i le tuʻuina atu o laʻau e olaola i le tele o tau ma tulaga. O lenei agavaʻa o se faʻamaoniga i le kamupani's malamalama loloto i le biology o la'au ma lona fa'amaoni i le tu'uina atu o fofo mo mana'oga fa'afanua eseese.

Foshan Green World Nursery Co., Ltd. o se faʻataʻitaʻiga o le tulaga lelei i le fale tausimai. E ala i lona faʻamaoni i le lelei, faʻaauau ma le eseesega, ua avea le kamupani ma taʻitaʻi i le lalolagi atoa i lana pisinisi. O le lautele o ituaiga laau toto, faatasi ai ma lana tautinoga i mea fou faatekinolosi ma matafaioi tau le siosiomaga, ua avea ai ma paaga faatuatuaina mo tagata o loo saili e faaleleia o latou siosiomaga i le matagofie o le natura. Pe o oe o se tagata tomai faapitoa i le faʻaleleia o fanua, o se tagata e fiafia i togalaau poʻo se tagata e fiafia i le natura, Foshan Green World Nursery Co., Ltd. e valaʻaulia oe e suʻesuʻe le lalolagi o laau pepe ma iloa lo latou matagofie ma le eseesega e le mafaatusalia.

1-Greenworld-Ofisa-ulu

Lagona le saoloto efa'afeso'ota'i us soo se taimi! Ua matou i ai iinei e fesoasoani ma e fia faalogo mai ia te oe.

 

tuatusi: Gongchun Village, Mingcheng taulaga, Gaoming district, Foshan City, Guangdong province

Pule Sili: Tom Tse

Telefoni: 0086-13427573540

Whatsapp: 0086-13427573540

Wechat: 0086-13427573540

Email: tomtse@greenworld-nursery.com / business_tom@aliyun.com

 

Fa'atau: Jenny

Telefoni: 0086-13690609018

Email: export@greenworld-nursery.com


Taimi meli: Me-24-2024