Greenworld Make The World Green Professional Palants Producer & Exporter!
  • ad_main_banner

Tala Fou

Greenworld Nursery: China Coccoloba Uvifera Supplier Overview

I le fanua o le fa'afanua, o le tulituliloaina o la'au ma la'au maualuluga e le uma.Greenworld Nurseryo se tasi o kamupani sili ona faatosina i le alamanuia. O le kamupani na faavaeina i le 2006 ma le misiona o le tuʻuina atu o laʻau faʻafanua muamua i tagata faʻatau i le lalolagi atoa. Faatasi ai ma le tele o faʻatoʻaga e sili atu i le 205 hectares ma le tele o laʻau eseese e sili atu i le 100 ituaiga, Greenworld Nursery ua tulaʻi mai o se tagata taʻutaʻua i le maketi o le lalolagi. I lenei blog, o le a matou vaʻavaʻai loloto i le kamupani's oloa, aemaise lava Coccoloba Uvifera L, ma suʻesuʻe lo latou taua o se faʻatau atu i Saina.

Greenworld Nursery's tautinoga i le tulaga lelei o loo atagia i lonalautele o ituaiga laau eseese. Mai le olaola ma le 'ese'ese o la'au myrtle crape i la'au e talafeagai mo tau toafa, si'osi'omaga o le teropika, gataifale ma vaega-togatogo, ma nofoaga malo, o lo'o tautuaina e le kamupani le tele o mana'oga fa'afanua. O la latou aoina e aofia ai foi cycads, pama, laau bonsai, ma totonu ma laau teuteu, faʻaalia la latou tautinoga e tuʻuina atu se filifiliga atoatoa i tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

Coccoloba Uvifera

O se tasi o oloa iloga a Greenworld Nursery o leCoccoloba Uvifera L, o se ituaiga e lauiloa i lona malosi ma le matagofie. E ta'ua fo'i o le sea vine, o lenei la'au e tupuga mai i le gataifale ma e fa'atauaina i lona malosi e olaola i tulaga oneone, masima ma matagi. O le Coccoloba Uvifera L e fa'aopoopoina se pa'i o le matagofie o le teropika i so'o se laufanua fa'atasi ai ma ona lau lapotopoto iloga ma fuala'au fuifui. I le avea ai o se kamupani Saina, Green World Nursery e taua tele le sao i le faʻalauiloaina o lenei laʻau lauiloa i galuega faʻafanua i le lalolagi atoa.

Greenworld Nursery'O le manuia o se tagata fa'atau oloa e mafua ona o lo latou tuuto le maluelue i le lelei ma lo latou gafatia e fa'afetaui i suiga o mana'oga o le alamanuia. Faatasi ai ma se faamaumauga o le auina atu i fafo i le silia ma le 120 atunuu, ua faamaonia e le kamupani lona gafatia e ausia manaoga eseese o tagata faatau i le lalolagi atoa. O lo latou fa'amaualuga i faiga fa'ato'aga fa'atatau o lo'o fa'amamafaina atili e lo latou fa'amamafa i faiga fa'atumauina ma le va'aiga tau si'osi'omaga.

E le gata i lea o la'au la'au matagofie, Greenworld Nursery o lo'o tu i fafo mo lona fa'amamafa i le fa'amalieina o tagata fa'atau ma auaunaga fa'apitoa. E ala i le fa'amuamua o mana'oga fa'apitoa a tagata ta'ito'atasi, e fausia ai e le kamupani faiga fa'apa'aga tumau ma fausia ai se ta'uleleia mo le fa'atuatuaina ma le fa'amaoni i totonu o le alamanuia. O la latou 'au o tagata atamamai e mafai ona tuʻuina atu taʻiala i le filifilia o laʻau, faʻatoʻaga ma le tausiga, faʻamautinoa e le gata ina maua e tagata faʻatau oloa sili ona lelei, ae faʻapea foʻi le lagolago latou te manaʻomia e faʻateleina ai a latou taumafaiga faʻafanua.

A'o fa'aauau pea le fa'aleleia o laufanua fa'ato'aga, ua fa'atuputeleina le taua o le matafaioi a tagata fa'atau e pei o Greenworld Nursery. I le fa'afeso'ota'ia o le va i le va o le sapalai ma le mana'oga, ua avea nei kamupani ma auala taua mo le fa'aofiina o la'au 'ese'ese ma ese'ese i totonu o galuega fa'afanua i le lalolagi atoa. O le totoina ma le tufatufaina o laau e pei o le Coccoloba Uvifera L e le gata ina fesoasoani e faʻaleleia atili le vaʻaia o le laufanua ae fesoasoani foi i le faʻalauteleina o meaola eseese ma le paleni o le siʻosiʻomaga.

Coccoloba Uvifera masani tuputupu aʻe

Green World Nursery o lo'o fa'aalia ai le gafatia o fa'ato'aga e fa'asolo atu i tua'oi fa'afanua ma fa'atamaoaigaina laufanua i le lalolagi atoa. Faatasi ai ma lona tele o eka, ituaiga eseese o laau toto ma le tuuto i le lelei ma le faamalieina o tagata faatau, ua faʻamautuina e le kamupani lona tulaga o le faʻatau sili o le alamanuia. A'o fa'aauau pea ona fa'alauteleina e le Greenworld Nursery lona o'o atu ma le tele o oloa, o le apili a le Greenworld Nursery's Coccoloba Uvifera L ma isi ituaiga o la'au e mautinoa e fa'afiafiaina i latou e fiafia i fa'afanua ma tagata fa'apolofesa, ma fa'amaualuga atili ai le tulaga o le kamupani o se tagata ta'alo autu i fanua fa'ato'aga o le lalolagi.

 

Lagona le saoloto efaafesootai matousoo se taimi! Ua matou i ai iinei e fesoasoani ma e fia faalogo mai ia te oe.

 

tuatusi: Gongchun Village, Mingcheng taulaga, Gaoming district, Foshan City, Guangdong province

Pule Sili: Tom Tse

Telefoni: 0086-13427573540

Whatsapp: 0086-13427573540

Wechat: 0086-13427573540

Email: tomtse@greenworld-nursery.com / business_tom@aliyun.com

 

Fa'atau: Jenny

Telefoni: 0086-13690609018

Email: export@greenworld-nursery.com


Taimi meli: Aukuso-12-2024